vineri, 24 octombrie 2008

Iubirea e in fiecare particica din noi !!!


Te iubesc!! Ce simplu si ce frumos suna dar totusi cat e de complicat sa demonstrezi acest sentiment atat de nobil. Vorbele conteaza dar atitudinea fata de persoana pe care o iubesti e cea mai importanta. Iubirea e fundamentul la toate lucrurile pe care le facem fiind forta care ne anima care ne da putere si care ne conduce intreaga viata. Deseori spunem ca unui om ii poti lua absolut tot in viata dar niciodata iubirea care este mai presus de orice pe acest pamant. Iubirea e un sentiment sacru,divin, pur si uneori intangibil. Exista cateva versuri in care ma regasesc,care ma reprezinta care-mi fac inima sa exalte, sa simta si sa iubeasca.


"Iubirea este in toate.
Nu, iubirea este totul.
Cum poti spune ca nu exista iubire,cand nu exista nimic altceva decat Iubire?
Tot ceea ce vezi a aparut din cauza Iubirii.
Totul straluceste prin iubire,
Totul pulseaza de Iubire,
Totul decurge din Iubire-
Nu,din nou nu,
Totul este Iubire !
"
Fakhruddin Araqi

Eu tind sa cred ca izvorul iubirii sta/zace in strafundurile fiecaruia din noi de aceea iubirea trebuie pretuita, ingrijita, ocrotita,ajutata sa creasca si pastrata etern in inima noastra pt aceea persoana speciala care da lumina vietii noastre. Adevarata sursa de fericirea si implinire a fiecarui individ il reprezinta iubirea pe care eu o compar cu o comoara cu un tezaur ce nu are pret.

"Nu ceea ce ai in buzunar e important, ci ceea ce ai in inima" Cardinalul Bernadin

Iubirea ne da forta sa savarsim miracole sa cream minuni si sa facem imposibilul sa devina posibil.Iubirea inseamna daruire adica sa oferi tot si sa nu-ti pese daca primesti sau nu ceva inapoi.Iubirea suprema e atunci cand reusesti sa ajungi la acel stadiu in care esti dispus sa faci orice sacrificiu pt.cel pe care il iubesti.

Nu ne sta in putere sa facem lucruri uriase-ci numai lucruri mici cu iubire uriasaMaica Teresa

Viata e frumoasa daca stim sa iubim sa pretuim pe cine avem langa noi sa oferim aceea dragoste neconditionata fata de ceilalti dar si fata de noi insine. Putem vorbi de iubire cand doua suflete, doua inimi se unesc si devin una si cand impreuna pot trece peste cele mai dificile obstacole pentru ca dragostea poate muta muntii din loc.

Traim ca sa putem invata sa iubim,iubim pentru a invata sa traim. Nu ni se cere o alta lectie.Mirdad

Iubirea de multe ori e prea complicata ea ne urca pe cele mai inalte culmi ea ne coboara in suferinta si infern caci intr-un final existam cata vreme iubim.

Niciun comentariu: